Via onderstaande link kunt u zich direct inschrijven. 

Ik wil lid worden!

Bent u al lid en wilt u graag uw persoonlijke gegevens wijzigen klik dan op onderstaande link

Lid worden van de watertoeristen

Behalve dat wij een ontzettend leuke en unieke Nederlandse vereniging zijn heeft lid worden van de Unie vele voordelen.

Op onze eilanden kunt u altijd genieten van de 4 mooiste verborgen stukjes Nederland. U verblijft op uw eigen boot maar legt aan langs 1 van de 4 Unie eilanden op de meest unieke plekken van de plassen in de regio. 

Na een heerlijke dag varen kunt u lekker uw benen strekken en over onze prachtige natuur eilanden wandelen. De eilanden hebben allemaal mooie graspaden waar u overheen kunt wandelen.

U kunt kiezen voor een aanlegplaats in het zonnetje of voor een beschut plekje bij de bomen.

Voor de kinderen zijn er leuke speeltoestellen en genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Tijdens het hoogseizoen wordt er ook voor de kleinste leden regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan kampvuren en de kinderspelen. 

s’Avonds verblijft u op uw boot of u zoekt  de andere leden op om gezellig een praatje mee te maken en wat te drinken. Harde muziek is niet toegestaan op de Unie eilanden dus s’avonds kunt u in alle rust bijkomen.

Geen boek aan boord om te lezen? Sommige eilanden hebben een mini bieb waar u iets te lezen kunt lenen.

s’Ochtends wordt u wakker van de vogelgeluiden en het kabbelende water.

Wat u deze dag gaat doen, mag u helemaal zelf weten.

Niets moet en alles mag.

Sommige leden slapen heerlijk uit en verblijven gedurende de dag op het eiland terwijl anderen juist weer het water op gaan. Lekker varen naar de winkels, de zeilen hijsen en een dagje zeilen of een rustig boottochtje door de prachtige omgeving.

Enkele eilanden beschikken over een afgezet stuk zwemwater waar u en uw kinderen zonder zorgen kunnen genieten van het heldere zwemwater.

Ziet u het al voor u?

Naast onze 4 eilanden heeft de Unie ook nog steunpunten en vrienden door heel Nederland. Als lid mag u een aantal keer per jaar gratis overnachten of tegen een gereduceerd tarief verblijven. Meer informatie over deze steunpunten ontvangt u zodra u lid bent geworden.

Naast de leuke activiteiten op de eilanden organiseert de Unie ook een  aantal vergaderingen voor leden.

Geheel vrijblijvend en altijd super gezellig.