Eiland Anderhalf Morgen is vanaf 24 mei 2024 tot nader order gesloten. Afmeren en betreden van dit eiland is niet toegestaan.

Anderhalf Morgen, Loosdrecht

Anderhalf Morgen is gelegen aan de Drecht. 

Kort na de Mijndense sluis varend richting de eerste plas vindt u het eiland aan stuurboordzijde. Dit eiland is het oudste bezit van de Unie. En is schitterend gelegen aan de Drecht.

U vindt zowel aan de Drechtzijde, in de binnenkom als aan de landtong vele ligplaatsen. Er zijn twee ruime grasvelden waar activiteiten plaatsvinden of gelegenheid is om spelletjes te doen.

Op het eiland is water, een toilet en een douche. Voor het gebruik van drinkwater en de douches wordt een kleine bijdrage gevraagd in de kosten.

Voor de lezers onder ons is er zelfs een kleine bibliotheek.  
Op het eiland staat een clubhuis. Dit clubhuis wordt gebruikt voor diverse leuke activiteiten. Een gezellig bakje koffie met andere leden of een heerlijke BBQ niets is te gek. 

Er ligt vaak leuke lectuur zodat u zich ook tijdens de natte dagen prima kunt vermaken.
Honden en katten zijn, mits aangelijnd, welkom.

Kortom een prachtig eiland waar u van harte welkom bent.

Komt u naar dit eiland als passant? Let op er zijn een beperkt aantal passanten plaatsen beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van een plek? Wordt ook lid.

Bent u al lid? Vergeet niet om uw vlag te voeren en uw lidmaatschapssticker op de daarvoor aangewezen plaats, op uw boot te plakken. Namens de TG alvast vriendelijk bedankt.

Tot snel op Anderhalf Morgen!

Terreingemachtigde : John van Weerden, tel: 0616055075 m.b. Beribejo

Anderhalf Morgen – Loosdrecht

52 gr 11,8384 minuten Noord  
5 gr   2,6170 minuten Oost